Associació Catalana de Teràpies Cognitives

La Associació Catalana de Teràpies Cognitives (ACTC) es constitueix el 6 d’octubre del 2011 i està formada per tots els membres de l’equip del Centre de Teràpia Cognitiva (CTC) i altres professionals de la psicoteràpia. El seu objectiu és impulsar i desenvolupar la recerca, la formació i la pràctica de les psicoteràpies d’orientació cognitivista.

L’ACTC organitza cursos de formació amb condicions favorables pels seus socis. Fer-te soci/a de l’Associació comporta rebre informació sobre els cursos de formació que s’hi organitzen i tenir descomptes en els mateixos.

Projectes en curs

2016
Tallers de primavera

Des del 2012
La Associació Catalana de Teràpies Cognitives (ACTC) ofereix un espai de pràctiques en psicoteràpia, de 10 mesos de durada, vinculades al Màster de Teràpia Cognitivosocial de la Universitat de Barcelona.

ub_logo_nou

Projectes anteriors

2012 – 2014
Col·laboració en la recerca “Teràpia cognitiva per a la depressió unipolar: Eficàcia d’una intervenció centrada en dilemes”, dirigida pel Dr. Guillem Feixas Viaplana, com a primer investigador, del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Projecte finançat per la Secretaria d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació del Ministeri d’Economia i Competitivitat.

20112012
Col·laboració en el Postgrau d’Hipnosi Clínica de la Universitat de Barcelona.

ACTC
ACTCLogotip de l'ACTC