Testimonis

La teràpia de grup a què he assistit m’ha ajudat amb èxit a solucionar el meu malestar, i ha estat una experiència vital profitosa en la qual l’empatia ha tingut un gran protagonisme. Vuit persones amb problemàtiques diverses formàvem el grup. Escoltar cada un dels companys i companyes parlar, amb gran afectació i sinceritat, dels seus desconsols, m’obligava a relativitzar els meus i a reflexionar i avançar en el seu coneixement, i en el de les situacions que ens provoquen estats d’ansietat.
A més a més, aprendre sobre el procés que segueixen les sensacions i les emocions en els escenaris que em resulten conflictius, i quins significats atribuïts em són més perjudicials i quins em beneficien, és un instrumental que haig de desenvolupar en profunditat per a consolidar la meva “curació”. La consciència i la reflexió són imprescindibles per al nostre equilibri emocional. La pregunta que em faig és quin paper juga l’esmentada empatia en el procés de curació dels nostres mals.

Joaquim

Només tinc paraules d’agraïment per als professionals del Centre de Teràpia Cognitiva, jo sempre dic que van ser la meva taula de salvació en un moment difícil de la meva vida, gràcies, especialment, a les persones que em van ajudar, per la seva paciència, recolzament, comprensió, i, sobretot, l’afecte. Han aconseguit treure la millor part de mi i fer-me comprendre que la felicitat depèn dels ulls amb què mirem el món. Mil gràcies als meus dos àngels, perquè sense la vostra ajuda no ho hagués aconseguit. Gràcies.

Carme

M’he sentit acollida i respectada com no m’hi havia sentit mai. La teràpia m’ha permès ser jo mateixa i seguir sent-ho i, alhora, m’ha ajudat a transformar-me en una dona més tendra i amorosa.

M.L.

Ha estat la primera vegada que he fet teràpia. Al principi tenia dubtes. No sabia si l’exposició dels meus problemes en públic em seria beneficiós. Tampoc sabia si podria encaixar i compartir les experiències dels altres ni si seria capaç d’ajudar-los amb les meves intervencions.
Amb el temps, tot i que encara tinc algun moment dolent, puc assegurar que l’experiència m’ha enriquit i m’ha fet més fort. He après algunes coses que em van molt bé per a tirar endavant. Penso que la Maria i el seu equip fan una feina excel·lent tant a nivell professional com a nivell humà, que en aquest cas seria el mateix. Gràcies.

Xavi

Gràcies al treball que he fet amb la meva psicoterapeuta, he aconseguit estar bé amb mi mateixa i acceptar esdeveniments passats i encarar el futur amb motivació i il·lusió. El procés no m’ha sigut fàcil però estic molt satisfeta de tot el que he après i valoro molt positivament aquesta experiència de coneixement i creixement personal.

C.S.